Va ser la passió pel teatre el que, fa trenta anys, va engrescar un grup de persones a tirar endavant un projecte comú: FER TEATRE!

La idea ve néixer un diumenge de primavera de l’any 1982, mentre un grup d’alumnes i pares de l’Escola Vedruna de la nostra ciutat, Granollers,  gaudien d’un agradable dia d’excursió al Mas Moreneta de Montmeló. Durant la sobretaula, les professores van suggerir la idea de crear un grup de teatre per representar Els Pastorets. La idea va ser rebuda amb entusiasme per un grup de pares i aquell mateix Nadal es van representar Els Pastorets de Josep M. Folch
i Torres a l’escenari de la sala d’actes de l’escola, i es van posar així els fonaments del sòlid edifici que és avui el Quatre per Quatre.

Els primers anys del grup van tenir una projecció certament limitada, tot i que, gràcies a l’Obra Social de La Caixa de Pensions, ens va ser possible presentar els nostres projectes fora de Granollers.

L’any 1991 ens vam inscriure com a Grup de Teatre a la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, la qual cosa ens va facilitar una consolidació progressiva i constant. Tant va ser així, que el treball realitzat fins ara ha estat valorat i reconegut en l’àmbit del teatre amateur amb més de 240 premis, tant de caràcter col·lectiu com d’interpretació individual, i s’han dut a terme més de 300 actuacions a més de 70 poblacions d’arreu de Catalunya participant en un centenar de concursos i mostres de teatre.

Són moltes les persones que han passat pel Grup durant aquests trenta anys aportant-hi la seva capacitat, generositat i passió. Entre actors, directors, tècnics i col·laboradors en són més de 150. Com a president del grup m’agradaria donar les gràcies a totes i cadascuna d’aquestes persones, així com a les institucions, entitats, programadors i professionals que, amb la seva col·laboració i confiança, també ens han ajudat a consolidar-nos com a companyia teatral.

Em queda només expressar el meu desig que el Quatre per Quatre continuï per molts anys la seva trajectòria amb la mateixa il·lusió i dedicació amb què ho ha fet fins ara i continuï afrontant nous reptes.

Acabeu d’arribar a una web que repassa els nostres trenta anys de trajectoria com a companyia. Esperem que la gaudiu tant com nosaltres fent teatre.

Salvador Pardo i González
President de la Companyia de teatre Quatre per Quatre